Waarschuwing van Carrefour “Royale Noedels” 350g van het merk Carrefour verkocht via de TRAITEUR afdeling. Allergeen niet vermeld op etiket: tarwe/eieren/ schaaldieren (garnalen) /soja/vis (ansjovis) .


Door een etiketteringsfout kan het product Noedels Royale 350g op de verpakking het etiket van het product Cantonese Rijst vertonen, waardoor de allergenen niet correct zijn vermeld. De allergenen tarwe/eieren/ schaaldieren (garnalen) /soja/vis (ansjovis)
worden niet op het etiket vermeld. CARREFOUR heeft daarom, in overleg met FAVV, dit product uit de verkoop te halen.

Beschrijving van het product :

Benaming: Royale Noedels 350g
Merk : CARREFOUR
Vervaldatum (TGT – Te Gebruiken Tot) : 10/07/2021
Periode van verkoop: tot en met 24/06/2021

Verkocht via Carrefour.

Indien u allergisch/intolerant bent aan tarwe/eieren/ schaaldieren (garnalen) /soja/vis (ansjovis), gelieve dit product niet te consumeren en breng het terug naar het verkooppunt waar u vergoed zal worden.

Als u het product reeds hebt geconsumeerd en als u tekenen van een allergische reactie vertoont, raadpleeg dan uw arts en breng hem/haar op de hoogte van dit gebruik.

Voor niet-allergische consumenten is het product veilig en kan het verbruikt worden zonder risico.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Consumentenservice van Carrefour België door het gratis nummer 0800.9.10.11 te bellen, van 8.30 tot 20.00 van maandag tot en met zaterdag.

Reacties zijn gesloten.