Opgelet! Grand’Italia Pomodorine bevat cashewnoten!


Grand’Italia waarschuwt consumenten met een notenallergie de inhoud van de Grand’Italia Pomodorini Ricotta pastasaus met productiecode LS-055 en THT 24-02-2018 niet te consumeren.

Dit product bevat sporen van cashewnoten. Het eten van noten kan allergische reacties uitlokken bij mensen die hieraan gevoelig zijn. Wij willen de consumenten die allergisch zijn aan het allergeen noten informeren over het feit dat dit product dit allergeen bevat ondanks het ontbreken van de vermelding ervan op de verpakking. Voor consumenten die niet allergisch zijn is er geen risico.

Het gaat in dit geval om een kleine hoeveelheid verpakkingen met productiecode LS-055 en een houdbaarheidsdatum tot 24-02-2018. Deze code en datum zijn te vinden op de glazen pot net onder de deksel. Deze producten waren verkrijgbaar in de periode 6 maart 2015 tot en met 24 maart 2015 bij Albert Heijn in België.

Overige informatie voor consumenten
Grand’Italia biedt consumenten haar verontschuldigingen aan en betaalt het volledige aankoopbedrag terug van een pot Pomodorini Ricotta pastasaus uit de betreffende partij.
Voor het ontvangen van de vergoeding stuurt u het etiket met de streepjescode onder vermelding van uw volledige naam, adres, postcode, woonplaats, uw IBAN bankrekeningnummer en productiecode met productietijd (deze vindt u in de hals van de pot) naar:

Grand’Italia Consumentenservice
Antwoordnummer 1
DA-852-210-7
3620 Lanaken
Voor overige vragen verwijzen wij u door naar:
https://www.granditalia.nl/contact/contactformulier.html
Of u kunt bellen met: (0032) 078 077 023

Reacties zijn gesloten.