‘Mijn restaurant’ getest !

Allergienet zoekt mensen met…voedselallergie die voor ons een bezoekje willen brengen aan één van de restaurants uit het programma ‘mijn restaurant’ op VTM.

Mensen met voedselallergie zullen het zeker beamen, op restaurant gaan kan soms een ware nachtmerrie zijn. Vooral omat je als allergiepatiënt vaak beschouwd wordt als die ‘moeilijke’ klant. En dan nog maar te zwijgen over de risico’s die je loopt. Tenslotte ligt je lot letterlijk in handen van het personeel en hun welwillendheid.

Bedoeling is om uit te testen hoe vriendelijk en bekwaam deze restaurants zijn voor die ‘vervelende allergiepatiënten’. Introduceer jezelf bij het zaalpersoneel en informeer hen over je voedselallergie. Vraag hen of bepaalde ingrediënten gebruikt worden en of men deze kan vermijden. Tevens geef je een door ons opgesteld voedselallergie info kaartje af. Hoe zullen ze reageren op iemand met speciale wensen om medische redenen?

Bedoeling is dat je een verslagje maakt van je bezoek en dit documenteerd met foto en eventueel film materiaal.

Opgelet, restaurant bezoek gebeurt op eigen risico! Durf jij het aan? Stuur dan vlug een mailtje met je contactgegevens en een beschrijving van je voedselallergie naar info@allergienet.be . Vergeet zeker ook niet te vermelden welk restaurant je wil bezoeken..

http://www.vtm.be

Reacties zijn gesloten.