Elevier mengelingen bevatten mosterd en selderij!

Producten van het merk Elevier, Mengeling voor exotische kip, Mengeling voor kalkoen, Mengeling voor kip, Mengeling voor konijn en Mengeling voor stoofvlees; Mengeling voor soep bevatten de allergenen mosterd en selderij.
Deze werden niet vermeld op de verpakking.

 

Na een controle door het FAVV werd de aanwezigheid van mosterd vastgesteld in de mengelingen voor exotische kip, kalkoen, kip, konijn en stoofvlees, terwijl dit niet op het etiket wordt vermeld. Verder werd de aanwezigheid van selderij vastgesteld in de mengeling voor soep, terwijl dit niet op het etiket wordt vermeld.

Evlier heeft daarom in samenspraak met het FAVV beslist om een persmededeling te versturen om de consumenten die deze producten in hun bezit hebben te waarschuwen voor een niet vermeld allergeen.

Beschrijving van het product

– Verkoopsbenaming: Mengeling voor exotische kip, Mengeling voor kalkoen, Mengeling voor kip, Mengeling voor konijn en Mengeling voor stoofvlees; Mengeling voor soep
– Ten minste houdbaar tot: alles tot eind augustus 2019
– Lotnummer: –
– Gewicht: 10 gram
– Aard van de verpakking: aluminium zakjes
– Verkoopsperiode: vanaf januari 2015

Dit product wordt verdeeld in diverse winkels, verspreid over heel Belgiƫ (PDF)

Info voor de consumenten

Als u allergisch bent voor mosterd of selderij, eet dit product dan niet en breng het terug naar het punt van aankoop, waar het zal worden terugbetaald. Wie allergische reacties vertoont na het eten van dit product, wordt aangeraden een dokter te raadplegen.

Voor consumenten die niet allergisch of intolerant zijn is er geen risico bij consumptie.

Voor meer inlichtingen kunt u terecht bij:
Evlier bvba / sprl
Zaatstraat 2
B-2900 Schoten
03 658 50 52

Reacties zijn gesloten.