Delhaize waarschuwt: Tortilla chips bevat gluten

Waarschuwing van Delhaize

Product: Tortilla chips chili bio en Tortilla chips natuur bio.
Allergeen niet vermeld op etiket: Gluten.

Delhaize vraagt haar klanten om bij de producten extra aandacht te schenken aan het label van de producten Tortilla chips chili bio en Tortilla chips natuur bio van het Delhaize merk.

Delhaize voert dagelijks honderden interne kwaliteitscontroles uit om zo op elk moment de kwaliteit en voedselveiligheid van haar producten te garanderen. Delhaize laat hierbij niets aan het toeval over. Tijdens één van deze kwaliteitscontroles werd gluten gevonden in de samenstelling van de Tortilla chips natuur bio en de Tortilla chips chili bio van het huismerk van Delhaize.

Ondertussen heeft Delhaize elk betrokken product reeds uit de winkel verwijderd en de controles voor dit product en de leverancier nog verstrengd. Aan de klanten die allergisch zijn aan gluten en die dit product hebben gekocht, vraagt Delhaize om het niet te consumeren. Klanten kunnen het product terugbrengen naar het winkelpunt waar het product werd gekocht. De terugbetaling van elk betrokken product is verzekerd.

Andere producten van hetzelfde assortiment “Tortilla chips Delhaize” zijn niet betrokken en kunnen zonder problemen geconsumeerd worden. Delhaize wenst zich te verontschuldigen voor dit ongemak.


Info producten : 
Naam : 20X150G DLL TORTIL CHILI BIO
Merk : Delhaize bio
EAN code : 5400111026893
Te gebruiken tot: 28/5/2018 + 29/05/2018

Info producten : 
Naam : 20X150G DLL TORTILLA NAT BIO
Merk : Delhaize bio
EAN code : 5400111026886
Te gebruiken tot: 27/5/2018 + 12/06/2018

Raadgevingen en informatie voor de consumenten:
Wat indien u het product reeds gekocht heeft?

Indien u allergisch bent aan gluten, nuttig het product niet en breng het terug naar uw Delhaize-winkel. De betrokken goederen zullen worden terugbetaald.

Voor meer informatie kunnen de klanten contact opnemen met onze klantendienst via het gratis nummer 0800/95 713 of via mail : klantendienst@delhaize.be

Reacties zijn gesloten.