Cora club ham emmentaler bevat eieren en mosterd

Waarschuwing van Cora

Product: sandwich club ham emmentaler Cora dat foutief het etiket “ham en boter”.
Allergeen niet vermeld op etiket: eieren en mosterd.

Tijdens een kwaliteitscontrole heeft men vastgesteld dat er een fout etiket is aangebracht op het volgende product: sandwich club ham emmentaler Cora dat foutief het etiket “ham en boter” kreeg.

Wij vragen aan de klanten die allergisch zijn voor eieren en/of mosterd en die dit product hebben gekocht, om dit niet te consumeren en om het product terug te brengen naar het verkooppunt, waar ze zullen worden terugbetaald.

Intussen werd dit product uit de rekken gehaald in alle winkels en een affiche voor de klanten uitgehangen in onze verkooppunten.

Elke klant die bijkomende informatie wenst, kan zich richten tot onze Kwaliteitsdienst en contact opnemen via het nummer 071.34.89.35 of per mail: ALERTES-RETRAITS@CORA.BE.

Productbeschrijving
Product: Sandwich club ham emmentaler met foutief etiket “ham en boter” met de lijst van ingrediënten van ham en boter en de barcode ham emmentaler. Bijgevolg zijn de allergenen eieren en mosterd niet vermeld op het etiket.
Barcode:3257985754573
TGT: 14/07/2018
Wij wensen ons te verontschuldigen bij onze klanten voor dit ongemak en wij nemen de nodige maatregelen om dit soort problemen in de toekomst te vermijden.

De Kwaliteitsdienst Match

Reacties zijn gesloten.