Bruin lijnzaad van het merk Delhaize bevat het allergeen Gluten.

Terugroeping van Delhaize

Terugroeping van het product Bruin lijnzaad van het merk Delhaize.
Probleemstelling: Het allergeen “Gluten” is niet vermeld op deze foutieve verpakking.

Delhaize vraagt aan zijn klanten die intolerant zijn aan gluten om het product hieronder niet te consumeren en terug te brengen naar het aankooppunt.

Productinfo : 

Naam : Bruin lijnzaad
Merk : Delhaize
Ean Code : 5400113546511
Lotnummer : 168/2019/J151
Te consumeren tot : 17/9/2019
Periode van commercialisatie : van 10 tot 12/7/19
Probleem : 
het product « haverzemelen» kan zich per 
ongeluk in de verpakking van « bruin lijnzaad » bevinden. Het allergeen “Gluten” is niet vermeld op deze foutieve verpakking

Delhaize voert dagelijks honderden interne kwaliteitscontroles uit om zo op elk moment de kwaliteit en voedselveiligheid van haar producten te garanderen. Delhaize laat niets aan het toeval over. Bij één van de kwaliteitscontroles is er vastgesteld dat een deel van het lot 168/2019/J151 van het product Delhaize haverzemelen per ongeluk verpakt is in een verpakking van bruin lijnzaad. Het allergeen « Gluten » is niet vermeld op deze foutieve verpakking.

Ondertussen heeft Delhaize elk betrokken product reeds uit de winkel verwijderd en de controles voor dit product en de leverancier nog verstrengd. Aan de klanten die dit product hebben gekocht, vraagt Delhaize om het niet te consumeren. Klanten kunnen het product terugbrengen naar het winkelpunt waar het product werd gekocht. De terugbetaling van elk betrokken product is verzekerd.

Andere producten van hetzelfde assortiment zijn niet betrokken en kunnen zonder problemen geconsumeerd worden. Delhaize wenst zich te verontschuldigen voor dit ongemak.

Raadgevingen en informatie voor de consumenten:

Wat indien u het product reeds gekocht heeft?
Indien u allergisch bent voor Gluten vraagt Delhaize u om de producten niet te consumeren en terug te brengen naar het verkooppunt om de terugbetaling te krijgen. 
Voor meer informatie kunnen de klanten contact opnemen met onze klantendienst via het gratis nummer 0800/95 713.

Persinformatie

Roel Dekelver – External Communications Manager Delhaize 
Tel : +32 (0)2 412 84 51 – E-mail : rdekelver@delhaize.be

Reacties zijn gesloten.