Allergy girl wil bruinen zonder zon

Met de zomer in het vooruitzicht wilt iedereen graag reeds een lekker kleurtje. Maar hoe moeten we in deze tijden nog aan zo’n kleurtje geraken. Directe zonnestralen en zonnebank zijn kankerverwekkend (bij te lang en te veel blootstelling). Dus vonden ze het ultieme product uit, “bruinen zonder zon”. Je smeert jezelf in met een spray of bodymilk en na enkele dagen krijg je reeds een gezond kleurtje.

Binnenkort moet ik naar een trouw en vond dit dan ook dé ideale manier om in niet té hard af te steken in m’n zomers kleedje. ’s Avonds, na een douche genomen te hebben, sprayde ik mezelf in en wreef er lustig op los, mijn eerste dag in het verdoezelen van mijn witte lichaam. De volgende ochtend moest ik met verbazing vaststellen dat mijn buik en binnenkant van mijn benen vol stonden met rode, jeukende plekken. Een allergische reactie!!??. Maar ik gaf de strijd nog niet op. Bij Flair zat er die dag net een gratis staaltje body milk van ‘NutriBronze’. Ik wachtte tot de uitslag was verdwenen en probeerde het staaltje uit. Body milk kan toch niet slecht zijn voor de huid? Spijtig genoeg stond ik de volgende dag weer vol met deze uitslag.

Via het internet kwam ik te weten dat ik blijkbaar niet de enige ben die allergisch reageert op één (of meerdere) ingrediënten in “bruinen zonder zon”. Als je de producenten moet geloven is dit een verwaarloosbaar cijfer. Spijtig genoeg ben ik één van hen. Dus zal het wachten zijn op de zon vrees ik.

By Allergy_girl

Reacties zijn gesloten.