Allergie en Gastronomie.

Gezond, veilig en lekker koken? Niet altijd eenvoudig voor mensen met een voedselallergie.
Gelukkig zijn er nog de gespecialiseerde boeken, zoals deze van Dr. Marijke De Lange, die ons al een heel eind verder helpen!

Dr. De Lange is kinderarts met specialisatie in allergische aandoeningen, ze is ook een fervente hobbykok en sterk geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met gezonde voeding.
Vanuit haar ruime ervaring en interesse schreef zij een interessant boek over voedselallergie en gezond koken met een uitgebreide selectie aan praktische en gezonde recepten.
Van ontbijt tot snack tot broodbeleg tot snoep o.m. met natuurlijke kleurstoffen.

Alle recepten werden bereid in samenwerking met Stefaan Vanryckeghem, gewezen maître d’hôtel op het Koninklijk Paleis en leerkracht in de hotelschool Ter Groene Poorte.
Het boek is verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel: https://www.standaardboekhandel.be/seo/nl/boeken/basiskookboeken/9789082588002/marijke-de-lange/allergie-en-gastronomie

Kinderen en hun ouders kunnen bij Dokter Marijke De Lange ook terecht voor kookworkshops over diverse thema’s. Daarbij worden er handige tips aangereikt om in een minimum van tijd (h)eerlijke, originele en gezonde maaltijden op tafel te toveren.

http://www.allergiecentrumgent.be/

Reacties zijn gesloten.