Albert Heijn Bami Goreng bevat niet vermeld allergeen Tarwe/gluten!

Waarschuwing van Albert Heijn

Product: Bami Goreng 450g.
Probleem: Aanwezigheid van allergeen “Tarwe” (gluten) niet vermeld op het etiket.AH Bami Goreng bevat het etiket van AH Nasi Goreng waardoor allergeen tarwe (gluten) niet vermeld staan op het etiket.

In het kader van de autocontrole werd vastgesteld dat het product AH Bami Goreng het etiket van AH Nasi Goreng bevat waardoor de allergeen tarwe (gluten) niet vermeld staan op het etiket. Albert Heijn België heeft daarom in samenspraak met het FAVV beslist om dit product uit de verkoop te nemen en een persmededeling te versturen om de consumenten op de hoogte te brengen.


Beschrijving van het product

– Verkoopsbenaming: AH Bami Goreng
– Ten minste houdbaar tot 15 maart 2019
– Lotnummer: 0A9
– Gewicht: 450g
– Aard van de verpakking: plastic schaal
– Verkoopsperiode: 3 maart 2019


Dit product werd verdeeld in alle Albert Heijn winkels.


Info voor de consumenten


Als u allergisch of intolerant bent voor tarwe (gluten), eet dit product dan niet en breng het terug naar het punt van aankoop, waar het zal worden terugbetaald. Wie allergische reacties vertoont na het eten van dit product, wordt aangeraden een dokter te raadplegen.

Voor consumenten die niet allergisch of intolerant zijn is er geen risico bij consumptie.Voor meer informatie kunnen klanten terecht op www.ah.be of contact opnemen met de Klantenservice van Albert Heijn op telefoon 0800-77705.

Wij bieden onze verontschuldigingen aan voor dit ongemak.

Reacties zijn gesloten.